راه اندازی رستوران ایرانی در ترکیه :: کشور ایران مهد تمدن و فرهنگ و یکی از قطب های غذائی جهان با تنوع غذائی بسیار زیاد به دلیل ۴ فصل بودن کشور عزیزمان می باشد و در عین حال ممکن است ما از این موضوع مطلع نباشیم که بسیاری از کشورهای حومه ایران همچون کشورهای عربی، روسیه، تاجیکستان، غزاقستان، آذربایجان و… فرهنگ غذائی شان تاثیر پذیرفته از فرهنگ غذائی ماست.
نواحی ایران با تنوع گونه های گیاهی، محصولات دریائی، انواع گوشت ها و سبزیجات فراوان و منحصر بفرد که ممکن است در هیچ جای دنیا پیدا نشود دارای غذاهائی با طعم و عطر عالی می باشد. از این رو ما می توانیم در زمینه راه اندازی رستوران ایرانی در ترکیه ایده های بسیار زیادی داشته باشیم و با تبدیل این ایده ها به توانائی میتوانیم رستورانهائی با بالاترین سطح کیفی، تنوع و سودآوری دائر کنیم.
تاکید ما بر تداوم کیفیت مبتنی بر کار گروهی می باشد و باید این موضوع را مد نظر داشته باشیم که قسمتهای مختلف یک رستوران مانند دانه های زنجیر می باشند که تداوم آنها تنها با اتصال و استحکام آنها در کنار هم میسر است از این رو ما قسمت اعظم توانمان را روی برنامه ریزی و آموزش حرفه ای قسمت های مختلف متمرکز کرده ایم.
عدهی زیادی از سرمایه گذاران و رستوران داران در ترکیه بر این باورند که غذاهای خوب ایرانی فقط شامل کباب ها و بخش کوچکی از غذاها می باشد و توانشان را روی این بخش متمرکز می کنند و بدلیل مشابه بودن منو بسیاری از رستوران ها مردم از رستوران هائی استقبال می کنند که تنوع غذائی شان بیشتر باشد ما هم بر این باوریم که باید منو یک رستوران خوب تنوع و قیمت متعادل داشته باشد تا بتوان سطح بیشتری از میهمانان را جذب کرد و این باعث سود آوری بالاتری می شود.

راه اندازی رستوران در ترکیه
گروه راه اندازی رستوران در ترکیه میتواند در زمینه مشاوره، تجهیز و راه اندازی رستوران ایرانی و سنتی در کلیه شهرهای ترکیه با تجربیات خود و با برنامه ریزی دقیق و اجرای طرح با توانائی بالا پشتیبان سرمایه شما باشد و شما عزیزان و سرمایه گذاران و رستوران داران میتوانید با تکیه بر تجارب علمی و عملی ما در جهت ارتقاء سطح سودآوری و کیفیت خود استفاده کرده و همچون دیگر رستوران های راه اندازی شده توسط گروه کاپر، به برندی برتر تبدیل گردید.
